Commissies

BENIEUWD NAAR EEN COMMISSIEJAAR?
Academic Activities

De Academic Activities commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor ELSA Amsterdam. Denk hierbij aan lezingen, juridische workshops en activiteiten waar een actieve deelname wordt verwacht. Bovendien heeft deze commissie ook de functie om contact op te nemen met advocaten, sprekers, partners etc. Deze commissie vormt een hecht team en moet creatief en enthousiast blijven om bij elk evenement de leden weer te verrassen en uit te dagen.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en kijk jij ernaar uit om activiteiten te organiseren voor onze leden? Meld je dan nu aan voor de Academic Activities commissie!

Geïnteresseerd? Stuur je cv en korte motivatiebrief vóór vrijdag 6 oktober naar secgen@elsa-amsterdam.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de VP Academic Activities.

Seminars & Conferences

Seminars & Conferences is op zoek naar een nieuwe commissie! Seminars & Conferences houdt zich vooral bezig met het organiseren van zowel academische als sociale activiteiten en daarbij ook de reizen voor ELSA Amsterdam. Lijkt het jou nou leuk om activiteiten te organiseren, in teamverband te werken en je netwerk te verbreden? Meld je aan!

De commissie S&C zal zich onder andere bezighouden met het organiseren van kantoorbezoeken, bezoeken aan verschillende instanties, de jaarlijkse ELSA-reis en natuurlijk social events! Ben jij een enthousiaste spontane student die het leuk lijkt om achter de schermen te werken aan al die leuke activiteiten met een sterk team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en een (korte) motivatiebrief vóór vrijdag 6 oktober naar secgen@elsa-amsterdam.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de VP Seminars & Conferences.

Marketing

Wil jij invloed kunnen hebben op de promotie van ELSA Amsterdam?
Word dan actief lid en maak deel uit van de commissie Marketing!

Als commissielid Marketing ben je betrokken bij alle processen binnen ELSA, aangezien jij je bezighoudt met het promoten, exposeren en verkopen van alle activiteiten en producten die ELSA Amsterdam te bieden heeft.

Concreet betekent het voorgaande dat jij je in de marketingcommissie bezighoudt met het onderhoud van de website, de berichtgeving van ELSA via sociale media, het maken van TikTok’s en het ontwerpen en verspreiden van posters, flyers en merchandise.

Heb jij enige ervaring op het gebied van marketing? Of lijkt het jou leuk om hier ervaring in op te doen en ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en een (korte) motivatiebrief vóór vrijdag 6 oktober naar secgen@elsa-amsterdam.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de  VP Marketing.

ELSA Redactie

Dit collegejaar zal ELSA Amsterdam de eerste editie van de ELSA Amsterdam Magazine uitbrengen!

ELSA Amsterdam Magazine is een nieuw en opwindend juridisch tijdschrift dat zich richt op actuele juridische kwesties, academische discussies en inzichten van juridische professionals. We streven ernaar om onze lezers te informeren en te inspireren door hoogwaardige artikelen en diepgaande analyses te bieden over uiteenlopende juridische onderwerpen. Als ELSA Amsterdam zijn wij toegewijd aan het bevorderen van juridische kennis en het bieden van een platform voor getalenteerde juridische geesten om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen.

Als redactielid denk en schrijf je dus mee aan interessante juridische onderwerpen. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om je schrijfvaardigheden te perfectioneren en je kennis over juridische onderwerpen met je medestudenten en de ELSA Amsterdam partners te delen.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatiebrief vóór vrijdag 6 oktober naar secgen@elsa-amsterdam.nl. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de  Secretary General.