Van Campen Liem

Van Campen Liem is een boutique kantoor dat met veel enthousiasme en ambitie adviseert over het complete juridische en fiscale spectrum van investment funds, M&A, private equity en venture capital transacties. Wij streven naar een omgeving die boeiend, snel en uitdagend is, en tegelijkertijd ook inclusief en vriendelijk. Dit doen wij door naast complex juridisch werk ook een leuke en verrijkende werkomgeving aan te bieden.

Sdu

Sdu is dé dienstverlener voor professionals die werken met wet- en regelgeving. Wij maken wetten en regels optimaal toegankelijk en toepasbaar. Met de slimme inzet van content, data en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen die werkprocessen optimaliseren. Sdu biedt jou als student een betrouwbaar en ruim aanbod om goed voorbereid te zijn op de toekomst. Naast studieboeken zoals de Sdu Wettenbundel, bieden wij online juridische en fiscale databases zoals OpMaat en NDFR en de supersnelle juridische zoekmachine Rechtsorde.

Magnet.me

Nog geen idee wat je na je rechtenstudie wilt doen? Als je druk bent met studeren, tentamens halen en op stap gaan met vrienden, is het lastig om ook nog eens tijd te vinden je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Dat begrijpen wij! ELSA Amsterdam en Magnet.me slaan de handen ineen om je te ondersteunen bij het vinden van de ideale stage of baan na je studie.