BEDRIJFSPROFIEL

Van Campen Liem

Wij zijn Van Campen Liem

Van Campen / Liem is een kantoor dat op nationaal en internationaal niveau complexe zaken aanpakt. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties en het leveren van een kwalitatief resultaat. We streven naar voortdurende optimalisatie van onze samenwerkingen met onze cliënten. Het kantoor vertegenwoordigt zowel de kwaliteit en ervaring van een groot kantoor als de flexibiliteit, het pragmatisme en de zorgvuldigheid van een boutique kantoor.

Ons kantoor bestaat uit de volgende secties:
– Investment Funds
– Mergers and acquisitions
– Private Equity & Venture Capital
– Corporate and Corporate Restructuring
– Tax
– Regulatory & Compliance
– Notariaat

Bij Van Campen / Liem hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Naast complex juridisch werk, betekent deel uitmaken van het Van Campen Liem team dat je niet alleen ons kantoor verrijkt, maar dat wij ook jouw werkleven verrijken. We streven naar een omgeving die boeiend, snel en uitdagend is, maar tegelijkertijd ook inclusief en vriendelijk. We hebben oog voor detail en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze kantoren een aantrekkelijke plaats zijn om te werken. Dag in, dag uit.

Contact

Zie jij jezelf helemaal thuis in ons kantoor of heb jij nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres recruitment@vancampenliem.com.

Student-stagiair(e)

Word jij onze nieuwe student-stagiair(e)?
Van Campen / Liem is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze student-stagiaires. Wij bieden jou de mogelijkheid ervaring op te doen in de nationale en internationale ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het uitzoeken en analyseren van juridische vraagstukken al dan niet met het geven van een presentatie over je bevindingen, het assisteren bij lopende zaken en het helpen opstellen van (notariële) concept-documenten. Als student-stagiaire krijg je de kans om te ervaren hoe de nationale en internationale ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk er uit ziet en wat er in die praktijk van jou zal worden verwacht.

Ben jij derde – of vierdejaars student rechtsgeleerdheid, fiscaal recht of notarieel recht, heb je affiniteit met het ondernemingsrecht of fiscaal recht en ben je geïnteresseerd in een stage voor 6 tot 8 weken? Dan komen we graag in contact met jou!

Ben jij geïnteresseerd? Je kunt jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen e-mailen naar Karen Althoff ( recruitment@vancampenliem.com).

Contact

Zie jij jezelf helemaal thuis in ons kantoor of heb jij nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres recruitment@vancampenliem.com.